Om een afspraak te maken in mijn praktijk heeft u geen doorverwijzing van uw huisarts nodig.

Voor een eerste consult reserveer ik anderhalf uur. Een vervolgconsult volgt meestal zes weken later en duurt een uur.

Tijdens het eerste consult ga ik uitgebreid in op de klacht waar u voor komt, maar zal ik ook allerlei vragen stellen die voor mij belangrijk zijn om een middel voor u te vinden die bij u past. Ik zal daarom misschien vragen stellen waarvan u denkt: “Maar dat heeft niets met mijn klacht te maken…”
Als Klassiek Homeopaat kijk ik naar de totaliteit en niet alleen naar de klacht waar u voor komt. Op basis van deze totaliteit kies ik een middel dat bij u past. U bent immers anders dan uw buurvrouw. Daarom is een uitgebreid consult nodig om maatwerk te kunnen bieden. Heeft u vragen of u met uw klacht bij een homeopaat terecht kunt? Belt u mij gerust op. Geheel vrijblijvend zal ik u antwoord geven op uw vragen.

Beeldbellen:

In verband met het Corona virus gaan de consulten momenteel via beeldbellen. Nadat u telefonisch een afspraak met mij heeft gemaakt voor een consult, krijgt u een uitnodiging via de mail van WeSeeDo met daarin het afgesproken tijdstip voor het consult en het linkje waarmee u kunt beeldbellen. U hoeft voor het beeldbellen niets te downloaden.  Uiteraard is beeldbellen via WeSeeDo AVG proof.

Voor de consulten gelden de volgende tarieven:

Eerste consult 90 minuten € 110,00
Vervolgconsult 60 minuten € 85,00
Telefonisch consult vanaf € 17,50
Herhalingsrecept € 17,50

Een consult wat minimaal 48 uur van te voren is afgezegd wordt niet in rekening gebracht.

Informeer bij uw zorgverzekering wat u vergoed krijgt van het consult. Indien u aanvullend verzekerd bent, krijgt u meestal het consult geheel of gedeeltelijk vergoed van de zorgverzekeraar. Als klassiek homeopaat ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten. Daarnaast ben ik geregistreerd bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) De klassiek homeopaten die geregistreerd staan bij de NVKH en de RBCZ voldoen aan hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan opleiding, nascholing, waarneming.

Lid NVKH: 05-1487
Lid RBCZ: 174058R
AGB- code zorgverlener: 90037648Diverse-logo nvkh
AGB-code praktijk: (0)16258
KvKnr.: 27351141

Klachten

Als u een klacht heeft kunt u deze natuurlijk altijd met mij bespreken. Als we er samen niet uitkomen dan kunt u deze melden aan https://www.nvkh.nl/over-ons/klachtenafhandeling-nkvh, of leest u de folder over klachtregistratie op https://www.nvkh.nl/media/org/c94969f7e1b942925d66b20e1212ac96.pdf