Caroline

Welkom op de site van ‘Praktijk Caroline Bronsgeest’.
Op deze website kunt u alle informatie vinden over de praktijk.

Daarnaast kunt u uitgebreid lezen hoe een consult in zijn werk gaat en welke klachten behandeld kunnen worden met een homeopathische behandeling. In mijn praktijk behandel ik zowel mens als dier.

Ik ben Caroline Bronsgeest, geboren te Katwijk en opgegroeid in Koudekerk aan den Rijn. Af en toe heb ik deze plaats verlaten maar momenteel woon ik weer in Koudekerk aan den Rijn.

Door mijn hond kwam ik rond 1991 in aanraking met Klassieke Homeopathie. Waar de dierenarts geen oplossing kon bieden voor de klachten van mijn hond, kon homeopathie dit wel. Ook later met mijn andere hond bracht homeopathie uitkomst voor zijn klachten waar de reguliere diergeneeskunde vastliep.

Geïnspireerd door deze ervaringen besloot ik in 1996 zelf Klassieke Homeopathie te gaan studeren aan de Academie voor Natuurgeneeskunde te Hilversum. Een studie die ik als een verrijking van mijn leven heb ervaren.

Eind 2002 studeerde ik af en startte mijn praktijk in 2003. Vanaf 2005 werk ik in Ter Aar. Ook nu ben ik daar nog steeds werkzaam (in Medisch Centrum Vosholplein) en ik heb daarnaast een praktijk aan huis.

Naast mijn werk als Klassiek Homeopaat ben ik ook kunstenares bij Palette and Pencil. Juist de combinatie van deze twee banen zorgen voor een inspirerend leven.

Na mijn afstuderen ben ik mij verder blijven ontwikkelen en volgde diverse aanvullende cursussen of opleidingen. Door met een open visie in het leven te staan, blijf ik constant in ontwikkeling. Wat ten goede komt aan mijn praktijk.

Om af en toe bij te tanken van mijn hectische leven, zoek ik graag de natuur op. Mijn hond gaat altijd met me mee als ik erop uit trek. Huisdieren spelen voor mij een belangrijke rol in mijn leven. Ik ben gek op Texel en voel me heel erg verbonden met Ierland.